Vissza Tájékoztatás a „Nemzetközi utazásszervezések” tárgyú, KM01NKUT23 azonosító számú keretmegállapodás megkötéséről

Tájékoztatjuk a Tisztelt Intézményeket, hogy a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság „Nemzetközi utazásszervezések” tárgyban 2023. április 25-én keretmegállapodást kötött. A keretmegállapodás hatálybalépésének napja: 2023. május 5.

2023. május 5-től a keretmegállapodás és annak mellékletei a Portálon (https://www.kozbeszerzes.gov.hu/) a „Közbeszerzési adatok” – „Keretmegállapodások” menüpont alatt a KM01NKUT23 keretmegállapodás azonosítóra szűrve lesznek elérhetőek, a keretmegállapodás adatlapjához kapcsolódó „Dokumentumok” között.

Az új, azaz a KM01NKUT23 azonosító számú keretmegállapodás alapján legkorábban 2023. május 5-től van mód a negyedéves igények bejelentésére és a keretmegállapodáshoz történő önként csatlakozásra szintén csak ezen időponttól nyílik lehetőség. A KM01NKUT19 azonosító számú keretmegállapodás 2023. május 4-én hatályát veszti.

Felhívjuk a Tisztelt Intézmények figyelmét, hogy a keretmegállapodás terhére beszerzést megvalósítani továbbra is kizárólag a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság által jóváhagyott igénybejelentést követően van lehetőség.

A jóváhagyott igényekről a kötelezett és az önként csatlakozó intézmények is automatikus e-mail visszaigazolást kapnak, ez alapján 2023. május 5-től továbbra is szükséges a Központi Kormányzati Utaztatási Portálon (https://utaztatas.kef.gov.hu/) rögzíteni a jóváhagyott igény azonosítóját és a becsült nettó értékét.

Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság

Segítség a Portálhoz

Amennyiben kérdése van, vagy hibát szeretne bejelenteni, kérjük írjon e-mail-t az alábbi címre:

kkpsupport@kef.gov.hu

Az új Portál bevezetése kapcsán megnövekedett számú megkeresések miatt a kapcsolatfelvétel ideje elhúzódhat, szíves megértésüket és türelmüket köszönjük.