Felhívás az Intézmények hiányos adatainak teljes körű kitöltésére vonatkozóan


2023.12.19. 7:31

Tisztelt Intézmények!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a központosított közbeszerzési rendszerről, valamint a központi beszerző szervezet feladat- és hatásköréről szóló 168/2004. (V.25.) Kormányrendeletben foglaltaknak megfelelően a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság által működtetett központosított közbeszerzési portálon (www.kozbeszerzes.gov.hu; továbbiakban: Portál) adatkarbantartás elvégzése szükséges, tekintettel az aktuálisan közeledő 2024. január 31. határidőre.

Kérjük, hogy intézményük adatait ellenőrizni, aktualizálni, frissíteni és – hiányos adatok esetén – teljeskörűen kitölteni, valamint a kötelezettségi adatok beállítását elvégezni szíveskedjenek.

Az intézmény adatainak karbantartására és a felhasználói jogosultságok kezelésére az intézmény adatlapján megjelölt „Adminisztrátor” szerepkörrel rendelkező felhasználók jogosultak.
Az adatkarbantartás elvégzésére, valamint a kötelezettségi adatok beállítására vonatkozóan részletes segédlet érhető el a Portálon a „Dokumentumtár – Hírfájlok” menüpontban („230428 KKP_hirek_segedlet_intezmenyi adatok karbantartasa.pdf”).

Tisztelettel:
Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság