Vissza Tájékoztató a „Zárt vérvételi rendszerek és kiegészítő termékek beszerzése – 2022.” tárgyú KM01ZVR22, KM02ZVR22, KM03ZVR22, KM04ZVR2 és KM06ZVR22 azonosító számú keretmegállapodások időbeli hatályának meghosszabbításáról

Tájékoztatjuk a Tisztelt Intézményeket, hogy a Zárt vérvételi rendszerek és kiegészítő termékek beszerzése – 2022.” tárgyú központosított közbeszerzési eljárás eredményeként létrejött KM01ZVR22, KM02ZVR22, KM03ZVR22, KM04ZVR2 és KM06ZVR22 azonosító számú keretmegállapodások időtartamai a keretösszeg kimerüléséig vagy a tárgyban új keretmegállapodás megkötéséig, de legfeljebb további 6 hónappal meghosszabbításra kerültek. A keretmegállapodások időbeli hatályairól a központosított közbeszerzési portálon, a keretmegállapodások adatlapjain tájékozódhatnak. A keretmegállapodás egyéb rendelkezései változatlan tartalommal továbbra is hatályban maradnak.

Tisztelettel:

Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság”

Segítség a Portálhoz

Amennyiben kérdése van, vagy hibát szeretne bejelenteni, kérjük írjon e-mail-t az alábbi címre:

kkpsupport@kef.gov.hu

Az új Portál bevezetése kapcsán megnövekedett számú megkeresések miatt a kapcsolatfelvétel ideje elhúzódhat, szíves megértésüket és türelmüket köszönjük.