Vissza Tájékoztató a „Gépjármű-üzemanyag üzemanyagkártyával történő beszerzése” tárgyú keretmegállapodás (KM01UKAR23) vonatkozásában uniós források felhasználásának támogatásáról

Tisztelt Intézmények!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság által lefolytatott „Gépjármű-üzemanyag üzemanyagkártyával történő beszerzése” tárgyú központosított közbeszerzési eljárás vonatkozásában a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium 2023/12/03711/Á MIR azonosítószámon, KTM-KSZ-53/345/1/2024 iktatószámon támogató tartalmú utóellenőrzésről készült jelentést állított ki.

Az utóellenőrzésről készült jelentést a KM01UKAR23 azonosítószámú keretmegállapodás adatlapján érhetik el további szíves felhasználásra.
A támogató tartalmú utóellenőrzésről készült jelentés alapján az eljárás eredményeként megkötött KM01UKAR23 azonosítószámú keretmegállapodásból történő beszerzéseiket uniós forrás felhasználásával megvalósíthatják.

Tisztelettel:
Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság

Segítség a Portálhoz

Amennyiben kérdése van, vagy hibát szeretne bejelenteni, kérjük írjon e-mail-t az alábbi címre:

kkpsupport@kef.gov.hu

Az új Portál bevezetése kapcsán megnövekedett számú megkeresések miatt a kapcsolatfelvétel ideje elhúzódhat, szíves megértésüket és türelmüket köszönjük.