Vissza Tájékoztató a „Földgáz energia központosított beszerzése – 2024/25” tárgyú keretmegállapodás megkötéséről

Tájékoztatjuk a Tisztelt Intézményeket, hogy a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság 2023. április 11-én megkötötte a „Földgáz energia központosított beszerzése – 2024/2025” tárgyú, KM01GE2425 számú keretmegállapodást.

A kötelezett és önként csatlakozó intézmények a teljes 2024-es és a teljes 2025-ös gázévre földgáz energia beszerzéseiket a fenti keretmegállapodásból valósíthatják meg.

Felhívjuk Tisztelt Intézmények figyelmét, hogy amennyiben közös közbeszerzést kívánnak lefolytatni (több intézmény részére kívánnak egyszerre beszerezni), még az igénybejelentés és a verseny újranyitás előkészítése előtt feltétlenül olvassák el az ide vonatkozó dokumentumokat (KM. 3. sz. melléklet és kozos_kozb_VU_adminisztracio.docx), mert az igénybejelentés és verseny újranyitás előkészítése az előző keretmegállapodáshoz képest jelentősen változott és hibás/nem megfelelő rögzítés esetén ez utólag már nem módosítható. Amennyiben további kérdéseik merülnek fel, kérem keressék a Portál Helpdesk-et (kkpsupport@kef.gov.hu) vagy az eljárás szakértőjét.

A keretmegállapodás adatai és a keretmegállapodáshoz tartozó dokumentumok a központosított közbeszerzési portálon (www.kozbeszerzes.gov.hu) a „Közbeszerzési adatok - Keretmegállapodások” menüpont alatt, a KM01GE2425 azonosító számra szűrve találhatóak meg.

Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság

Segítség a Portálhoz

Amennyiben kérdése van, vagy hibát szeretne bejelenteni, kérjük írjon e-mail-t az alábbi címre:

kkpsupport@kef.gov.hu

Az új Portál bevezetése kapcsán megnövekedett számú megkeresések miatt a kapcsolatfelvétel ideje elhúzódhat, szíves megértésüket és türelmüket köszönjük.