Vissza Tájékoztató üzemanyag töltőállomás hálózat változásáról a „Gépjármű-üzemanyag üzemanyagkártyával történő beszerzése” tárgyú keretmegállapodás vonatkozásában

Tisztelt Intézmények!

Tájékoztatjuk a Tisztelt Intézményeket, hogy a KM01UKAR23 azonosítószámú keretmegállapodás vonatkozásában a MOL Nyrt. (Eladó) töltőállomás hálózatában több töltőállomás akvizíció keretében az Orlen hálózat részére átadásra került.

Az átadással érintett üzemanyag töltőállomások listája táblázatos formában letölthető itt: "PKN Orlen részére átadásra kerülő magyarországi töltőállomások.pdf" , vagy elérhető a Dokumentumtár/Hírfájlok útvonalon. A töltőállomások átadás-átvétele várhatóan 2024. április végére fejeződik be.

A fentiekre tekintettel felhívjuk a Tisztelt Intézmények figyelmét, hogy Magyarországon 2024. május 1-től a MOL Nyrt. üzemanyagkártyákat már csak és kizárólag a MOL Nyrt. saját - azaz a MOL logóval jelzett - üzemanyag töltőállomásain használhatják.

Tisztelettel:
Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság

Segítség a Portálhoz

Amennyiben kérdése van, vagy hibát szeretne bejelenteni, kérjük írjon e-mail-t az alábbi címre:

kkpsupport@kef.gov.hu

Az új Portál bevezetése kapcsán megnövekedett számú megkeresések miatt a kapcsolatfelvétel ideje elhúzódhat, szíves megértésüket és türelmüket köszönjük.