Vissza Tájékoztató „Zárt vérvételi rendszerek és kiegészítő termékek beszerzése 2022.” tárgyú, nyílt központosított közbeszerzési eljárás eredményeként keretmegállapodások megkötéséről

 Tájékoztatjuk a Tisztelt Intézményeket, hogy a „Zárt vérvételi rendszerek és kiegészítő termékek beszerzése 2022.” tárgyú, nyílt központosított közbeszerzési eljárás eredményeként a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság 2023. március 17-én az alábbi keretmegállapodásokat kötötte:

KM01ZVR22 – Zárt vérvételi rendszer I.
KM02ZVR22 – Vérsüllyedés vizsgálatok eszközei (klasszikus)
KM03ZVR22 – Vérsüllyedés vizsgálatok eszközei (kártyás)
KM04ZVR22 – Gyermek- és csecsemő vérvételi eszközök
KM06ZVR22 – Vizeletgyűjtő rendszer tartozékai

 Továbbá Tájékoztatjuk a Tisztelt Intézményeket, hogy a „Zárt vérvételi rendszerek és kiegészítő termékek beszerzése 2021.” tárgyú, nyílt központosított közbeszerzési eljárás eredményeként megkötött keretmegállapodások  (KM01ZVR21 – Zárt vérvételi rendszer I., KM02ZVR21 - Zárt vérvételi rendszer II., KM04ZVR21 - Vizeletgyűjtő rendszer tartozékai) 2023. március 16-án hatályukat vesztik.

A keretmegállapodások és azok részletes tartalma a központosított közbeszerzési portálon (www.kozbeszerzes.gov.hu) a „Közbeszerzési adatok - Keretmegállapodások” menüpont alatt, a fent megadott azonosító számokra szűrve találhatóak meg.

Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság

Segítség a Portálhoz

Amennyiben kérdése van, vagy hibát szeretne bejelenteni, kérjük írjon e-mail-t az alábbi címre:

kkpsupport@kef.gov.hu

Az új Portál bevezetése kapcsán megnövekedett számú megkeresések miatt a kapcsolatfelvétel ideje elhúzódhat, szíves megértésüket és türelmüket köszönjük.