Hatályos Keretmegállapodások Hatályos Keretmegállapodások

Felhívjuk a Tisztelt Látogatók figyelmét, hogy a hatályos keretmegállapodások részleteiről a Közbeszerzési adatok - Eljárások és Keretmegállapodások menüpont alatt tudnak tájékozódni.

Segítség a Portálhoz Segítség a Portálhoz

Amennyiben kérdése van, vagy hibát szeretne bejelenteni, kérjük írjon e-mail-t az alábbi címre:

kkpsupport@kef.gov.hu

A felhasználói kézikönyvek:

A Központosított Közbeszerzés rendszerének általános bemutatása

Felhasználói kézikönyv - Intézmények
Felhasználói kézikönyv - Szállítók
 

A Portál használatát bemutató videók a Dokumentumok - Kézikönyvek útvonalon érhetőek el.

Az új Portál bevezetése kapcsán megnövekedett számú megkeresések miatt a kapcsolatfelvétel ideje elhúzódhat, szíves megértésüket és türelmüket köszönjük.

Hiba!
Letöltés
Excel letöltése folyamatban. Ez a találati lista méretétől függően több percet is igénybe vehet.
Portál statisztika
Összesen regisztrált felhasználó30202
Pillanatnyi aktív felhasználók száma48
Aktív intézményi felhasználó32
Aktív szállítói felhasználó16
Vendég0
Hatályos keretmegállapodások száma
Rendelhető termékek száma

Kiemelt hírek Kiemelt hírek

 

2021.04.15.:

Változás a „Járulékos közbeszerzési szolgáltatás, beleértve a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadói tevékenység ellátására irányuló szolgáltatás” kiemelt termékkörre vonatkozó intézményi saját hatáskörben történő beszerzés bejelentésében

Tisztelt Intézmények!

A Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság a „Járulékos közbeszerzési szolgáltatás, beleértve a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadói tevékenység ellátására irányuló szolgáltatást” új kiemelt termékkörre vonatkozó központosított közbeszerzési eljárását (TED 2021/S 042-105278.) visszavonta.

Amíg nincs hatályos központosított szerződés az adott kiemelt termékkörre vonatkozóan, addig az intézményeknek lehetőségük van a 168/2004. (V. 25.) Korm. rendelet 7-10. §-aiban rögzítettek szerint saját hatáskörben megvalósítaniuk beszerzéseiket.

Kérem, szíveskedjenek a központosított közbeszerzési portálon (www.kozbeszerzes.gov.hu) a 12. sorszámú termék kategóriában negyedévenként bejelenteni a beszerzési igényeiket.

Kérjük, hogy a bejelentést a portál saját hatáskörű bejelentésre vonatkozó funkciója (portálon, bejelentkezést követően az „Intézményi nyitólap” / „Tervezés és igénykezelés” / „Igények és saját hatáskörű beszerzések kezelése” címszó alatt az „Új saját hatáskörű beszerzés engedélyezése” című pontban tudják rögzíteni) alatt elérhető adatmezők kitöltésével, szíveskedjenek megtenni.

Tisztelettel:
Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság

 

További részletek a Hírek között olvashatóak.

Hírek Hírek

Verseny újranyitás

A versenyújranyitás az Intézményi igénybejelentést követően csak a portálon keresztül indítható! A részletekért kattintson a Bővebben linkre.

Új Portál indulásakor felmerülő akadályok

Felhívjuk a Tisztelt Intézmények és Szállítók figyelmét, hogy a Kapcsolatok - Segítség a Portálhoz menüpontban a Gyakori kérdések/Válaszok rovatban az Új Portál indulásakor felmerülő leggyakoribb kérdésekre találhatnak válaszokat, melyet folyamatosan frissítünk.

2016. évi összesített közbeszerzési terv

Éves összesített közbeszerzési terv megküldése a központi beszerző szervezet részére

„Nemzetközi utazásszervezések” megrendeléseinek nyomon követése

Tisztelt Intézményi Utazásszervezők! A „Nemzetközi utazásszervezések” tárgyú, KM0101NKUT15/1-3 azonosító számú keretmegállapodás (a továbbiakban: keretmegállapodás) alapján az alábbiakról tájékoztatjuk. A nemzetközi utazásszervezések kiemelt termékkörben a központosított közbeszerzési...

Tájékoztató a „Szoftverlicencek beszerzése 2013" eljárás KM0101SLIC13/1-5 azonosító számú (1. rész) keretmegállapodás teljesüléséről

Tájékoztatjuk a Tisztelt Intézményeket, hogy a „Szoftverlicencek beszerzése 2013” tárgyú központosított közbeszerzési eljárás eredményeként megkötött KM0101SLIC13/1-5 azonosító számú (1. rész szerinti) „Microsoft vagy azzal egyenértékű szoftverlicencek és kapcsolódó szolgáltatások” tárgyú...