Vissza Tájékoztató „Nemzetközi utazásszervezések” tárgyú keretmegállapodás vonatkozásában RRF források felhasználásának támogatásáról

Tisztelt Intézmények!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság által lefolytatott „Nemzetközi utazásszervezések” tárgyú központosított közbeszerzési eljárás vonatkozásában a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium IH nyilatkozatot állított ki, az erről szóló dokumentumot a KM01NKUT24 azonosítószámú keretmegállapodás adatlapján érhetik el további szíves felhasználásra.

Az Irányító Hatóság által kiadott nyilatkozat alapján a „Nemzetközi utazásszervezések” tárgyú keretmegállapodásból történő beszerzések a 373/2022. (IX. 30.) Korm. rendelet hatálya alá tartozó - Helyreállítási és Ellenállóképességi (Rezilienciaépítési) Eszköz (a továbbiakban: RRF) - források felhasználásával is megvalósíthatók.

Felhívjuk továbbá szíves figyelmüket arra, hogy RRF források felhasználása esetén a projektazonosítót minden lehetséges esetben szükséges feltüntetni.

Tisztelettel:

Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság

Segítség a Portálhoz

Amennyiben kérdése van, vagy hibát szeretne bejelenteni, kérjük írjon e-mail-t az alábbi címre:

kkpsupport@kef.gov.hu

Az új Portál bevezetése kapcsán megnövekedett számú megkeresések miatt a kapcsolatfelvétel ideje elhúzódhat, szíves megértésüket és türelmüket köszönjük.