Hatályos Keretmegállapodások Hatályos Keretmegállapodások

Felhívjuk a Tisztelt Látogatók figyelmét, hogy a hatályos keretmegállapodások részleteiről a Közbeszerzési adatok - Eljárások és Keretmegállapodások menüpont alatt tudnak tájékozódni.

Segítség a Portálhoz Segítség a Portálhoz

Amennyiben kérdése van, vagy hibát szeretne bejelenteni, kérjük írjon e-mail-t az alábbi címre:

kkpsupport@kef.gov.hu

A felhasználói kézikönyvek:

A Központosított Közbeszerzés rendszerének általános bemutatása

Felhasználói kézikönyv - Intézmények
Felhasználói kézikönyv - Szállítók
 

A Portál használatát bemutató videók a Dokumentumok - Kézikönyvek útvonalon érhetőek el.

Az új Portál bevezetése kapcsán megnövekedett számú megkeresések miatt a kapcsolatfelvétel ideje elhúzódhat, szíves megértésüket és türelmüket köszönjük.

Hiba!
Letöltés
Excel letöltése folyamatban. Ez a találati lista méretétől függően több percet is igénybe vehet.
Portál statisztika
Összesen regisztrált felhasználó30380
Pillanatnyi aktív felhasználók száma1
Aktív intézményi felhasználó1
Aktív szállítói felhasználó0
Vendég0
Hatályos keretmegállapodások száma
Rendelhető termékek száma

Kiemelt hírek Kiemelt hírek

2021.10.19.:
Kérdőív a Budapesti Corvinus Egyetem kutatásához

Tisztelt Partnereink! Tisztelt Piaci Szereplők!

A Budapesti Corvinus Egyetem kutatást végez, amely a közbeszerzési árak és árbefolyásoló tényezők vizsgálatát célozza.

A kutatás egy fontos eleme az Egyetem által összeállított kérdőív alapján elvégzendő elemzés, melynek sikeressége függ az abban részt vevő és közbeszerzésekben potenciálisan érintett piaci szereplők számától.

A kérdőív az alábbi linken érhető el:
https://s.zurvey.io/kozbeszerzes_kerdoiv
A válaszadók anonim módon jelennek meg az Egyetem kutatói számára, azok személyének beazonosítása nem lehetséges.

Segítő közreműködésüket előre is megköszönve, tisztelettel,
Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság

 

2021.04.15.:

Változás a „Járulékos közbeszerzési szolgáltatás, beleértve a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadói tevékenység ellátására irányuló szolgáltatás” kiemelt termékkörre vonatkozó intézményi saját hatáskörben történő beszerzés bejelentésében

Tisztelt Intézmények!

A Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság a „Járulékos közbeszerzési szolgáltatás, beleértve a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadói tevékenység ellátására irányuló szolgáltatást” új kiemelt termékkörre vonatkozó központosított közbeszerzési eljárását (TED 2021/S 042-105278.) visszavonta.

Amíg nincs hatályos központosított szerződés az adott kiemelt termékkörre vonatkozóan, addig az intézményeknek lehetőségük van a 168/2004. (V. 25.) Korm. rendelet 7-10. §-aiban rögzítettek szerint saját hatáskörben megvalósítaniuk beszerzéseiket.

Kérem, szíveskedjenek a központosított közbeszerzési portálon (www.kozbeszerzes.gov.hu) a 12. sorszámú termék kategóriában negyedévenként bejelenteni a beszerzési igényeiket.

Kérjük, hogy a bejelentést a portál saját hatáskörű bejelentésre vonatkozó funkciója (portálon, bejelentkezést követően az „Intézményi nyitólap” / „Tervezés és igénykezelés” / „Igények és saját hatáskörű beszerzések kezelése” címszó alatt az „Új saját hatáskörű beszerzés engedélyezése” című pontban tudják rögzíteni) alatt elérhető adatmezők kitöltésével, szíveskedjenek megtenni.

Tisztelettel:
Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság

 

További részletek a Hírek között olvashatóak.

Hírek Hírek

Vissza

Verseny újranyitás

Tájékoztatjuk a Tisztelt Intézményeket és Szállítókat, hogy a megújult Központosított Közbeszerzési Portál 2016. május 17-én elindult.

Az új portál bevezetésével megváltozott a keretmegállapodásos eljárás második részében a versenyújranyitásával történő beszerzések lefolytatásának folyamata.

A versenyújranyitás az Intézményi igénybejelentést követően csak a portálon keresztül indítható.

A versenyújranyitás előkészítése során az Intézményeknek a közbeszerzési dokumentumokat (pl: felhívás, dokumentáció, műszaki leírás) a közbeszerzési portálra fel kell tölteniük.

Az Intézmény által a verseny újranyitás pályázható státuszba állítását követően  a portál e-mail üzenetet küld az adott keretmegállapodásban szereplő Eladóknak/Szolgáltatóknak.

Az eljárás portálon keresztül történő megindítását követően az eljárási cselekmények (Pl.: kiegészítő tájékoztatás, ajánlatok bontása, bírálata, értékelése, hiánypótlások, összegezés kiküldése, szerződéskötés) a keretmegállapodásban, a Kbt-ben és a vonatkozó jogszabályokban meghatározottak szerint történik.

Az Eladóknak/Szolgáltatóknak az Intézmény által a portálra feltöltött dokumentumokban foglaltak alapján kell az ajánlatukat elkészíteniük és az Intézményekhez benyújtaniuk. Eladók/Szolgáltatók csak olyan versenyújranyitásra tehetnek ajánlatot, amelynek indítását az Intézmény a közbeszerzési portálon keresztül kezdeményezte.

Az ajánlatok bontását követően az Intézménynek ajánlatonként az - a versenyújranyitás rész adatlapján található - „ajánlatok sablon excel” fájl feltöltésével az Eladók/Szolgáltatók ajánlatait a portálra fel kell tölteniük. 

Tejesítés csak a nyertes Eladó/Szolgáltató ajánlatából generált megrendelést követően lehetséges.

A közbeszerzési Portálon kívül indított beszerzési eljárások a központosított közbeszerzésen kívüli beszerzésnek minősülnek.