Hatályos Keretmegállapodások Hatályos Keretmegállapodások

Felhívjuk a Tisztelt Látogatók figyelmét, hogy a hatályos keretmegállapodások részleteiről a Közbeszerzési adatok - Eljárások és Keretmegállapodások menüpont alatt tudnak tájékozódni.

Segítség a Portálhoz Segítség a Portálhoz

Amennyiben kérdése van, vagy hibát szeretne bejelenteni, kérjük írjon e-mail-t az alábbi címre:

kkpsupport@kef.gov.hu

A felhasználói kézikönyvek:

A Központosított Közbeszerzés rendszerének általános bemutatása

Felhasználói kézikönyv - Intézmények
Felhasználói kézikönyv - Szállítók
 

A Portál használatát bemutató videók a Dokumentumok - Kézikönyvek útvonalon érhetőek el.

Az új Portál bevezetése kapcsán megnövekedett számú megkeresések miatt a kapcsolatfelvétel ideje elhúzódhat, szíves megértésüket és türelmüket köszönjük.

Hiba!
Letöltés
Excel letöltése folyamatban. Ez a találati lista méretétől függően több percet is igénybe vehet.
Portál statisztika
Összesen regisztrált felhasználó31235
Pillanatnyi aktív felhasználók száma336
Aktív intézményi felhasználó256
Aktív szállítói felhasználó80
Vendég0
Hatályos keretmegállapodások száma
Rendelhető termékek száma

Kiemelt hírek Kiemelt hírek

 

2021.10.19.:

Kérdőív a Budapesti Corvinus Egyetem kutatásához

Tisztelt Partnereink! Tisztelt Piaci Szereplők!
A Budapesti Corvinus Egyetem kutatást végez, amely a közbeszerzési árak és árbefolyásoló tényezők vizsgálatát célozza.
A kutatás egy fontos eleme az Egyetem által összeállított kérdőív alapján elvégzendő elemzés, melynek sikeressége függ az abban részt vevő és közbeszerzésekben potenciálisan érintett piaci szereplők számától.

A kérdőív az alábbi linken érhető el:
https://s.zurvey.io/kozbeszerzes_kerdoiv
A válaszadók anonim módon jelennek meg az Egyetem kutatói számára, azok személyének beazonosítása nem lehetséges.

Segítő közreműködésüket előre is megköszönve, tisztelettel,
Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság

 

Hírek Hírek

Vissza

Tájékoztató az „Általános felhasználási célú villamos energia központosított beszerzése – 2022/23” tárgyú, KM01VE2223 számú illetve az „Általános felhasználási célú földgáz energia beszerzése - 2022/2023” tárgyú, KM01GE2223 számú keretmegállapodások módosításáról

Tájékoztatjuk Tisztelt Intézményeket, hogy az „Általános felhasználási célú villamos energia központosított beszerzése – 2022/23” tárgyú, KM01VE2223 számú illetve az „Általános felhasználási célú földgáz energia beszerzése - 2022/2023” tárgyú, KM01GE2223 számú keretmegállapodások 2021. október 21-i hatállyal módosításra kerültek.

A módosítás célja, hogy a keretmegállapodások követni tudják az energiapiacon kialakult extrém áremelkedés ütemét és minimalizálja annak kockázatát, hogy a szerződéskötés meghiúsuljon, az Intézmények energia ellátása veszélybe kerüljön.

A módosítást követően a keretmegállapodásos (maximum) árak tárgyhónap 1.-én és tárgyhónap 16.-án módosulhatnak. A tárgyhónap elsején publikált keretmegállapodásos (maximum) ár a tárgyhónap 1. napjától a tárgyhónap 15. napjáig van érvényben, a tárgyhónap 16.-án publikált keretmegállapodásos (maximum) ár a tárgyhónap 16. napjától a tárgyhónap végéig van érvényben.

Kérjük a Tisztelt Intézményeket, hogy verseny újranyitásaik időzítése tekintetében vegyék figyelembe a módosításban foglaltakat.  Javasoljuk, hogy a verseny újranyitások bontásának időpontját próbálják a két váltási időponthoz minél közelebb meghatározni.

Tekintettel arra, hogy az ajánlattételek ennek megfelelően sűrűsödni fognak a két időpont közelében kérjük, hogy az ajánlattételi felhívás megküldése és a bontási időpont között hagyjanak megfelelő időt (minimum 1 hét), hogy a Kereskedők ajánlataikat elkészítsék és az esetleges műszaki kérdéseket kiegészítő tájékoztatás keretében tisztázhassák.

 

Tisztelettel:
Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság