Hatályos Keretmegállapodások Hatályos Keretmegállapodások

Felhívjuk a Tisztelt Látogatók figyelmét, hogy a hatályos keretmegállapodások részleteiről a Közbeszerzési adatok - Eljárások és Keretmegállapodások menüpont alatt tudnak tájékozódni.

Segítség a Portálhoz Segítség a Portálhoz

Amennyiben kérdése van, vagy hibát szeretne bejelenteni, kérjük írjon e-mail-t az alábbi címre:

kkpsupport@kef.gov.hu

A felhasználói kézikönyvek:

A Központosított Közbeszerzés rendszerének általános bemutatása

Felhasználói kézikönyv - Intézmények
Felhasználói kézikönyv - Szállítók
Elektronikus Verseny Újranyitás - Intézményi kéziköny
 

A Portál használatát bemutató videók a Dokumentumok - Kézikönyvek útvonalon érhetőek el.

Az új Portál bevezetése kapcsán megnövekedett számú megkeresések miatt a kapcsolatfelvétel ideje elhúzódhat, szíves megértésüket és türelmüket köszönjük.

Hiba!
Portál statisztika
Összesen regisztrált felhasználó11133
Pillanatnyi aktív felhasználók száma190
Aktív intézményi felhasználó133
Aktív szállítói felhasználó57
Vendég0
Hatályos keretmegállapodások száma67
Rendelhető termékek száma10369298

Kiemelt hírek Kiemelt hírek

2019.05.13.:

Tájékoztatás az információtechnológiai tárgyú beszerzések központosított közbeszerzési rendszerben történő megvalósíthatóságáról a 301/2018. (XII.27.) Korm.rendelet előírásaira tekintettel

Tájékoztatjuk a Tisztelt Intézményeket, hogy az információtechnológiai tárgyú keretmegállapodások alapján megvalósítandó beszerzések lebonyolításával kapcsolatos információk a Digitális Kormányzati Ügynökség (DKÜ) Zrt. honlapján az alábbi linken, a GYIK „A Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság által kötött keretmegállapodások vonatkozásában lehetőség van-e arra, hogy szervezetünk a kezdő napot követően, azok alapján a keretmegállapodásos eljárás második részeként beszerzést valósítson meg? A Korm. rendelet hatálya az ilyen beszerzésekre is kiterjed?” pontja alatt elérhetők.

https://dkuzrt.hu/gyakran-ismetelt-kerdesek/

Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság


2019.04.04.:

KM01PPAP16 - Irodai papírok, papíráruk, író- és irodaszerek szállítása

Tájékoztatjuk a Tisztelt Intézményeket, hogy a KM01PPAP16 azonosítószámú, "Irodai papírok, papíráruk, író- és irodaszerek szállítása" tárgyú keretmegállapodás keretösszege teljesült. A keretmegállapodás terhére további igény már nem rögzíthető.

Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy az új szerződés megkötésére irányuló eljárásban az ajánlatok bírálata folyamatban van, a keretmegállapodás megkötése 2019. II. negyedévében várható.

Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság


Hírek Hírek

Vissza

Verseny újranyitás

Tájékoztatjuk a Tisztelt Intézményeket és Szállítókat, hogy a megújult Központosított Közbeszerzési Portál 2016. május 17-én elindult.

Az új portál bevezetésével megváltozott a keretmegállapodásos eljárás második részében a versenyújranyitásával történő beszerzések lefolytatásának folyamata.

A versenyújranyitás az Intézményi igénybejelentést követően csak a portálon keresztül indítható.

A versenyújranyitás előkészítése során az Intézményeknek a közbeszerzési dokumentumokat (pl: felhívás, dokumentáció, műszaki leírás) a közbeszerzési portálra fel kell tölteniük.

Az Intézmény által a verseny újranyitás pályázható státuszba állítását követően  a portál e-mail üzenetet küld az adott keretmegállapodásban szereplő Eladóknak/Szolgáltatóknak.

Az eljárás portálon keresztül történő megindítását követően az eljárási cselekmények (Pl.: kiegészítő tájékoztatás, ajánlatok bontása, bírálata, értékelése, hiánypótlások, összegezés kiküldése, szerződéskötés) a keretmegállapodásban, a Kbt-ben és a vonatkozó jogszabályokban meghatározottak szerint történik.

Az Eladóknak/Szolgáltatóknak az Intézmény által a portálra feltöltött dokumentumokban foglaltak alapján kell az ajánlatukat elkészíteniük és az Intézményekhez benyújtaniuk. Eladók/Szolgáltatók csak olyan versenyújranyitásra tehetnek ajánlatot, amelynek indítását az Intézmény a közbeszerzési portálon keresztül kezdeményezte.

Az ajánlatok bontását követően az Intézménynek ajánlatonként az - a versenyújranyitás rész adatlapján található - „ajánlatok sablon excel” fájl feltöltésével az Eladók/Szolgáltatók ajánlatait a portálra fel kell tölteniük. 

Tejesítés csak a nyertes Eladó/Szolgáltató ajánlatából generált megrendelést követően lehetséges.

A közbeszerzési Portálon kívül indított beszerzési eljárások a központosított közbeszerzésen kívüli beszerzésnek minősülnek.