Hatályos Keretmegállapodások Hatályos Keretmegállapodások

Felhívjuk a Tisztelt Látogatók figyelmét, hogy a hatályos keretmegállapodások részleteiről a Közbeszerzési adatok - Eljárások és Keretmegállapodások menüpont alatt tudnak tájékozódni.

Segítség a Portálhoz Segítség a Portálhoz

Amennyiben kérdése van, vagy hibát szeretne bejelenteni, kérjük írjon e-mail-t az alábbi címre:

kkpsupport@kef.gov.hu

A felhasználói kézikönyvek:

A Központosított Közbeszerzés rendszerének általános bemutatása

Felhasználói kézikönyv - Intézmények
Felhasználói kézikönyv - Szállítók
 

A Portál használatát bemutató videók a Dokumentumok - Kézikönyvek útvonalon érhetőek el.

Az új Portál bevezetése kapcsán megnövekedett számú megkeresések miatt a kapcsolatfelvétel ideje elhúzódhat, szíves megértésüket és türelmüket köszönjük.

Hiba!
Letöltés
Excel letöltése folyamatban. Ez a találati lista méretétől függően több percet is igénybe vehet.
Portál statisztika
Összesen regisztrált felhasználó31945
Pillanatnyi aktív felhasználók száma329
Aktív intézményi felhasználó251
Aktív szállítói felhasználó78
Vendég0
Hatályos keretmegállapodások száma
Rendelhető termékek száma

Kiemelt hírek Kiemelt hírek

2022.09.16.:

Tisztelt Intézmények, Tisztelt Partnereink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Központosított Közbeszerzési Portál karbantartás miatt 2022. október 7. (péntek) 18:00 óra és 2022. október 10. (hétfő) 8:00 óra között nem lesz elérhető.
Kérjük, hogy a tervezett, illetve előkészített versenyújranyitások indítása során az ajánlattételi és egyéb határidőket a fentiek figyelembevételével szíveskedjenek meghatározni.

Tisztelettel:
Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság

 

2022.09.07.:

Tisztelt Intézmények, Tisztelt Partnereink!

A Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság Központosított Közbeszerzési Portálján (KEF KKP) a közeljövőben karbantartás várható, mely adattisztítási feladatokat is magában foglal.

Ennek érdekében kérjük ellenőrizni szíveskedjenek, hogy az intézményüknek/szállítójuknak megkezdett Megrendelés stornózása„Teljesítés stornózása, illetve megindított „Megrendelés lezárása az aktuális teljesítési számokkal” folyamata van-e függőben. Lehetőség szerint kérjük ezen folyamatokat mihamarabb – a valós tényeknek megfelelően – lezárni szíveskedjenek (jóváhagyás vagy elutasítás).

Ezeket a feladatokat intézményi viszonylatban az Intézményi nyitólap – Megrendelések/Verseny Újranyitások menüpont alatt a megfelelő Feladatlistákban, míg szállítóként a Szállítói nyitólap – Megrendelések/Verseny Újranyitások menüpont alatt a megfelelő Feladatlistákban (mindkettő esetén a „Stornózás Jóváhagyására váró teljesítések listája”„Stornózás Jóváhagyására váró megrendelések  listája”„Megrendelés lezárása aktuális teljesítéssel visszaigazolása” nevű táblázatokban) találják meg.

Tisztelettel:
Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság

Hírek Hírek

Vissza

Tájékoztató az „Általános felhasználási célú villamos energia központosított beszerzése – 2022/23” tárgyú, KM01VE2223 számú keretmegállapodás módosításáról

Tájékoztatjuk a Tisztelt Intézményeket, hogy az „Általános felhasználási célú villamos energia központosított beszerzése – 2022/23” tárgyú, KM01VE2223 számú keretmegállapodás 2022. január 17-i hatállyal módosításra került.

A módosítás célja egyrészt, hogy a 817/2021 (XII. 28.) Korm. rendelet hatálya alá tartozó intézmények 2022 évi villamos energia beszerzéseiket a Keretmegállapodás alapján le tudják bonyolítani, másrészt bevezetésre kerül az éven belüli szerződéskötésekre vonatkozó árindexálási metódus.

A módosítást követően a keretmegállapodás alapján kötött egyedi szerződésben foglalt teljesítési időtartam/időszak a következő lehet:

  • abban az esetben, amennyiben a tényleges teljesítés megkezdése már a szerződéskötés naptári évében megtörténik, az egyedi szerződésben meghatározott kezdő időponttól az adott vagy az azt követő év december 31-ig tartó időtartam (tört évi szerződés),
  • abban az esetben, amennyiben a tényleges teljesítés csak a szerződéskötést követő évben történik, úgy az adott év január 1-től mint kezdő időponttól az adott év december 31-ig tartó időtartam (teljes energia évi szerződés, mely megegyezik a naptári évvel)

Kérjük a Tisztelt Intézményeket, hogy verseny újranyitásaikat ezt követően a módosításban foglaltakat figyelembe véve készítsék elő. 

A már megkezdett verseny újranyitások tekintetében az ajánlattételi felhívás megküldésének időpontjában érvényes keretmegállapodásos feltételek a mérvadóak.

Tisztelettel:
Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság