Hatályos Keretmegállapodások Hatályos Keretmegállapodások

Felhívjuk a Tisztelt Látogatók figyelmét, hogy a hatályos keretmegállapodások részleteiről a Közbeszerzési adatok - Eljárások és Keretmegállapodások menüpont alatt tudnak tájékozódni.

Segítség a Portálhoz Segítség a Portálhoz

Amennyiben kérdése van, vagy hibát szeretne bejelenteni, kérjük írjon e-mail-t az alábbi címre:

kkpsupport@kef.gov.hu

A felhasználói kézikönyvek:

A Központosított Közbeszerzés rendszerének általános bemutatása

Felhasználói kézikönyv - Intézmények
Felhasználói kézikönyv - Szállítók
 

A Portál használatát bemutató videók a Dokumentumok - Kézikönyvek útvonalon érhetőek el.

Az új Portál bevezetése kapcsán megnövekedett számú megkeresések miatt a kapcsolatfelvétel ideje elhúzódhat, szíves megértésüket és türelmüket köszönjük.

Hiba!
Letöltés
Excel letöltése folyamatban. Ez a találati lista méretétől függően több percet is igénybe vehet.
Portál statisztika
Összesen regisztrált felhasználó31930
Pillanatnyi aktív felhasználók száma2
Aktív intézményi felhasználó1
Aktív szállítói felhasználó1
Vendég0
Hatályos keretmegállapodások száma
Rendelhető termékek száma

Kiemelt hírek Kiemelt hírek

2022.09.16.:

Tisztelt Intézmények, Tisztelt Partnereink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Központosított Közbeszerzési Portál karbantartás miatt 2022. október 7. (péntek) 18:00 óra és 2022. október 10. (hétfő) 8:00 óra között nem lesz elérhető.
Kérjük, hogy a tervezett, illetve előkészített versenyújranyitások indítása során az ajánlattételi és egyéb határidőket a fentiek figyelembevételével szíveskedjenek meghatározni.

Tisztelettel:
Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság

 

2022.09.07.:

Tisztelt Intézmények, Tisztelt Partnereink!

A Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság Központosított Közbeszerzési Portálján (KEF KKP) a közeljövőben karbantartás várható, mely adattisztítási feladatokat is magában foglal.

Ennek érdekében kérjük ellenőrizni szíveskedjenek, hogy az intézményüknek/szállítójuknak megkezdett Megrendelés stornózása„Teljesítés stornózása, illetve megindított „Megrendelés lezárása az aktuális teljesítési számokkal” folyamata van-e függőben. Lehetőség szerint kérjük ezen folyamatokat mihamarabb – a valós tényeknek megfelelően – lezárni szíveskedjenek (jóváhagyás vagy elutasítás).

Ezeket a feladatokat intézményi viszonylatban az Intézményi nyitólap – Megrendelések/Verseny Újranyitások menüpont alatt a megfelelő Feladatlistákban, míg szállítóként a Szállítói nyitólap – Megrendelések/Verseny Újranyitások menüpont alatt a megfelelő Feladatlistákban (mindkettő esetén a „Stornózás Jóváhagyására váró teljesítések listája”„Stornózás Jóváhagyására váró megrendelések  listája”„Megrendelés lezárása aktuális teljesítéssel visszaigazolása” nevű táblázatokban) találják meg.

Tisztelettel:
Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság

Hírek Hírek

Vissza

Tájékoztató az „Általános felhasználási célú földgáz energia beszerzése - 2022/2023” tárgyú, KM01GE2223 azonosítószámú keretmegállapodás módosításáról

Tisztelt Intézmény!
Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatom, hogy az Energia-veszélyhelyzeti Operatív Törzs által meghatározottak alapján a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság felülvizsgálta az „Általános felhasználási célú földgáz energia beszerzése - 2022/2023” tárgyú, KM01GE2223 azonosítószámú keretmegállapodás feltételrendszerét.

A keretmegállapodás piaci hatásokra történő gyors, átlátható és szabályozott formában megvalósuló működése érdekében szükségessé vált a keretmegállapodás módosítása az alábbi konstrukció mentén:

  • a keretmegállapodás (7. sz. melléklet) lehetővé teszi olyan gázévre vonatkozó, vagy töredék év esetén a 2022/2023. évi gázév végéig szóló szerződés megkötését, melyben az energiaár havonta indexálásra kerül, így a szerződés alapján fizetendő ár folyamatosan, azaz havonta követni tudja a piaci változásokat; (Ennek feltétele, hogy az intézménynek a versenyújranyitás ajánlati felhívásában és a műszaki xls táblázatban jeleznie kell az indexáláson alapuló szerződés megkötésére vonatkozó szándékát.);
  • a versenyújranyitás eredményeként továbbra is évre (gázévre), vagy töredék év esetén a 2022/2023. évi gázév végéig köthető egyedi szerződés;
  • a módosítás eredményekét heti 2 alkalommal, azaz keddi és csütörtöki napokon közzétételre és átvezetésre kerülnek - az aktuális piaci árak alapján - a maximált árak, ezzel biztosítva, hogy az intézmények hetente 2 alkalommal tudhatnak verseny újranyitásokat lebonyolítani a szeptember 30-ig történő szerződéskötés érdekében (a heti 2 alkalommal történő árkorrekció október 31-ig automatikusan biztosított);
  • az intézményi igények biztosíthatósága érdekében a keretmegállapodás keretmennyisége +50%-kal megemelésre kerül.

A módosítás eredményeként a szerződéssel még nem rendelkező intézményeknek nagyobb eséllyel (heti 2 alkalommal) lesz lehetőségük lebonyolítaniuk a verseny újranyitásokat az októberi gázév kezdetére. A keretmegállapodás-módosítás aláírásának időpontja 2022. szeptember 02.

Az aktuális intézményi beszerzések (verseny újranyitások) esetén lehetősége van az intézménynek olyan módon döntést hoznia, hogy a szükséges pénzügyi fedezet hiánya miatt - a rendelkezésre álló pénzügyi fedezet bontási jegyzőkönyvben történő rögzítése mellett - eredményteleníti az eljárást, mely döntést követően már az új, módosított konstrukció/feltételrendszer mentén tud új versenyújranyitást indítani.

A keretmegállapodás módosításának szövege és a mellékletek a „Közbeszerzési adatok - Keretmegállapodások” menüpont alatt, a KM01GE2223 azonosító számra szűrve találhatóak.

Beszerzéseikhez további sok sikert kívánunk!

Tisztelettel:
Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság