Hatályos Keretmegállapodások Hatályos Keretmegállapodások

Felhívjuk a Tisztelt Látogatók figyelmét, hogy a hatályos keretmegállapodások részleteiről a Közbeszerzési adatok - Eljárások és Keretmegállapodások menüpont alatt tudnak tájékozódni.

Segítség a Portálhoz Segítség a Portálhoz

Amennyiben kérdése van, vagy hibát szeretne bejelenteni, kérjük írjon e-mail-t az alábbi címre:

kkpsupport@kef.gov.hu

A felhasználói kézikönyvek:

A Központosított Közbeszerzés rendszerének általános bemutatása

Felhasználói kézikönyv - Intézmények
Felhasználói kézikönyv - Szállítók
 

A Portál használatát bemutató videók a Dokumentumok - Kézikönyvek útvonalon érhetőek el.

Az új Portál bevezetése kapcsán megnövekedett számú megkeresések miatt a kapcsolatfelvétel ideje elhúzódhat, szíves megértésüket és türelmüket köszönjük.

Hiba!
Letöltés
Excel letöltése folyamatban. Ez a találati lista méretétől függően több percet is igénybe vehet.
Portál statisztika
Összesen regisztrált felhasználó31930
Pillanatnyi aktív felhasználók száma2
Aktív intézményi felhasználó1
Aktív szállítói felhasználó1
Vendég0
Hatályos keretmegállapodások száma
Rendelhető termékek száma

Kiemelt hírek Kiemelt hírek

2022.09.16.:

Tisztelt Intézmények, Tisztelt Partnereink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Központosított Közbeszerzési Portál karbantartás miatt 2022. október 7. (péntek) 18:00 óra és 2022. október 10. (hétfő) 8:00 óra között nem lesz elérhető.
Kérjük, hogy a tervezett, illetve előkészített versenyújranyitások indítása során az ajánlattételi és egyéb határidőket a fentiek figyelembevételével szíveskedjenek meghatározni.

Tisztelettel:
Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság

 

2022.09.07.:

Tisztelt Intézmények, Tisztelt Partnereink!

A Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság Központosított Közbeszerzési Portálján (KEF KKP) a közeljövőben karbantartás várható, mely adattisztítási feladatokat is magában foglal.

Ennek érdekében kérjük ellenőrizni szíveskedjenek, hogy az intézményüknek/szállítójuknak megkezdett Megrendelés stornózása„Teljesítés stornózása, illetve megindított „Megrendelés lezárása az aktuális teljesítési számokkal” folyamata van-e függőben. Lehetőség szerint kérjük ezen folyamatokat mihamarabb – a valós tényeknek megfelelően – lezárni szíveskedjenek (jóváhagyás vagy elutasítás).

Ezeket a feladatokat intézményi viszonylatban az Intézményi nyitólap – Megrendelések/Verseny Újranyitások menüpont alatt a megfelelő Feladatlistákban, míg szállítóként a Szállítói nyitólap – Megrendelések/Verseny Újranyitások menüpont alatt a megfelelő Feladatlistákban (mindkettő esetén a „Stornózás Jóváhagyására váró teljesítések listája”„Stornózás Jóváhagyására váró megrendelések  listája”„Megrendelés lezárása aktuális teljesítéssel visszaigazolása” nevű táblázatokban) találják meg.

Tisztelettel:
Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság

Hírek Hírek

Vissza

Tájékoztatás Intézményi adatkarbantartási kötelezettség végrehajtásával kapcsolatban

Tisztelt Intézményi Felhasználók!

Tájékoztatjuk, hogy a központosított közbeszerzési portál (www.kozbeszerzes.gov.hu, a továbbiakban: Portál) felületén a 168/2004. (V. 25.) Korm. rendelet (a továbbiakban Kr.) 16. § alapján az intézményeknek adat-karbantartási kötelezettségük van minden év január 31-ig.

Az adatkarbantartást minden esetben az intézmény „Adminisztrátor”-i jogosultsággal rendelkező felhasználója tudja rögzíteni.

Kérjük, az intézményi adatokat a Portálon az Intézményi nyitólap >> Intézményeim >> Adatok módosítása útvonalon megvizsgálni, és az adatmódosítást elvégezni szíveskedjenek.

Továbbá kérjük, hogy az Intézményi adatlapon a Dokumentumok menüpont alatt a következő 3 dokumentumot pdf formátumban feltölteni szíveskedjenek, azt tartsák naprakészen, az adatváltozást követően pedig a Kr-nek megfelelően 5 napon belül módosítani szíveskedjenek:

  • hatályos létesítő okirat (Törzskönyvi kivonat, alapító okirat),
  • intézményi csatlakozási nyilatkozat (cégszerűen aláírva: aláíró nevét, titulusát kiírva),
  • a csatlakozási nyilatkozatot aláíró tekintetében az aláírásra való jogosultságot igazoló közjegyzői aláírás-hitelesítéssel ellátott címpéldányt vagy ügyvéd által ellenjegyzett aláírás-mintát.

Ezen felül a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság (a továbbiakban: KEF) minden esetben ellenőrzi, hogy az adott Intézmény a Közbeszerzési Hatóság honlapján (www.kozbeszerzes.hu) „Nyilvántartott ajánlatkérő”-ként felsorolásra került.

Amennyiben nem történt adatváltozás a megelőző évben, az Intézmény az „Adatok mentése” gomb megnyomásával tudnak eleget tenni adatmódosítási kötelezettségüknek.

Amennyiben Intézményük már nem használja a Portált kérjük, szíveskedjenek hivatalosan megküldeni a regisztracio@kef.gov.hu e-mail címre pdf-formátumban csatolt levélben az alábbi adatokkal az intézményi regisztrációra vonatkozó Inaktivitási kérelmüket:

  • Intézmény portálon szereplő pontos neve,
  • KEF azonosítója,  
  • illetve kérjük, tájékoztassanak arról is, hogy a Portálon nincsen függőben tranzakció.

 

Együttműködésüket köszönjük!

KEF, Közbeszerzési Igazgatóság