Hatályos Keretmegállapodások Hatályos Keretmegállapodások

Felhívjuk a Tisztelt Látogatók figyelmét, hogy a hatályos keretmegállapodások részleteiről a Közbeszerzési adatok - Eljárások és Keretmegállapodások menüpont alatt tudnak tájékozódni.

Segítség a Portálhoz Segítség a Portálhoz

Amennyiben kérdése van, vagy hibát szeretne bejelenteni, kérjük írjon e-mail-t az alábbi címre:

kkpsupport@kef.gov.hu

A felhasználói kézikönyvek:

A Központosított Közbeszerzés rendszerének általános bemutatása

Felhasználói kézikönyv - Intézmények
Felhasználói kézikönyv - Szállítók
 

A Portál használatát bemutató videók a Dokumentumok - Kézikönyvek útvonalon érhetőek el.

Az új Portál bevezetése kapcsán megnövekedett számú megkeresések miatt a kapcsolatfelvétel ideje elhúzódhat, szíves megértésüket és türelmüket köszönjük.

Hiba!
Letöltés
Excel letöltése folyamatban. Ez a találati lista méretétől függően több percet is igénybe vehet.
Portál statisztika
Összesen regisztrált felhasználó31945
Pillanatnyi aktív felhasználók száma347
Aktív intézményi felhasználó267
Aktív szállítói felhasználó80
Vendég0
Hatályos keretmegállapodások száma
Rendelhető termékek száma

Kiemelt hírek Kiemelt hírek

2022.09.16.:

Tisztelt Intézmények, Tisztelt Partnereink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Központosított Közbeszerzési Portál karbantartás miatt 2022. október 7. (péntek) 18:00 óra és 2022. október 10. (hétfő) 8:00 óra között nem lesz elérhető.
Kérjük, hogy a tervezett, illetve előkészített versenyújranyitások indítása során az ajánlattételi és egyéb határidőket a fentiek figyelembevételével szíveskedjenek meghatározni.

Tisztelettel:
Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság

 

2022.09.07.:

Tisztelt Intézmények, Tisztelt Partnereink!

A Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság Központosított Közbeszerzési Portálján (KEF KKP) a közeljövőben karbantartás várható, mely adattisztítási feladatokat is magában foglal.

Ennek érdekében kérjük ellenőrizni szíveskedjenek, hogy az intézményüknek/szállítójuknak megkezdett Megrendelés stornózása„Teljesítés stornózása, illetve megindított „Megrendelés lezárása az aktuális teljesítési számokkal” folyamata van-e függőben. Lehetőség szerint kérjük ezen folyamatokat mihamarabb – a valós tényeknek megfelelően – lezárni szíveskedjenek (jóváhagyás vagy elutasítás).

Ezeket a feladatokat intézményi viszonylatban az Intézményi nyitólap – Megrendelések/Verseny Újranyitások menüpont alatt a megfelelő Feladatlistákban, míg szállítóként a Szállítói nyitólap – Megrendelések/Verseny Újranyitások menüpont alatt a megfelelő Feladatlistákban (mindkettő esetén a „Stornózás Jóváhagyására váró teljesítések listája”„Stornózás Jóváhagyására váró megrendelések  listája”„Megrendelés lezárása aktuális teljesítéssel visszaigazolása” nevű táblázatokban) találják meg.

Tisztelettel:
Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság

Hírek Hírek

Vissza

Tájékoztatás a Központosított Közbeszerzési Portál 2019.09.07-i frissítéséről

Tájékoztatjuk a Tisztelt felhasználókat, hogy a Központosított Közbeszerzési Portál 2019.09.07-én egy átfogóbb frissítésen esett át. Ennek következtében, többek között:

  • A Szállítói Nyitólap alatt egyes feladatlisták átrendezésre kerültek. A Megrendelések/Verseny Újranyitások aloldalon található mostantól minden olyan feladatlista, amely a megrendelésekkel és a verseny újranyitásokkal kapcsolatos. Így a Szállítók leggyakoribb feladatai egyetlen aloldalon találhatóak meg. A KEF-által indított és folyamatban lévő központosított közbeszerzési eljárásokkal kapcsolatos feladatlisták egy új, „KEF eljárásoknevű aloldalra kerültek. Mivel ezen eljárásokat a KEF is alapesetben az EKR-rendszerében bonyolítja le, a folyamat feladatlistáinak a jelentősége a Központosított közbeszerzési Portálon lecsökkent, használatuk esetivé vált, így külön aloldalra rendezésükkel átláthatóbbá váltak a mindennapi ügyvitelhez szükséges, gyakrabban használt, „forgalmasabb” feladatlisták.
  • A Pénzügyi Teljesítés (Számla) rögzítését immár egyszerűbben, az érintett megrendelés adatlapján tudják rögzíteni, módosítani, szükség szerint törölni. A megrendelések adatlapján „Új pénzügyi teljesítés hozzáadása” gombra kattintva lehet kiválasztani a Teljesítések (az adott megrendelés/beszerzés teljesítései) közül azt (vagy azokat), amelyikkel kapcsolatban történik a pénzügyi teljesítés (számla) rögzítése.
  • Mostantól nem csak a megrendelést, hanem egy megrendelésen belül egy-egy teljesítést is lehet stornózni! A megrendelés adatlapon minden teljesítés mellett látható egy „Adatok megtekintése” gomb, melyre kattintva a Teljesítés adatlapjára kerülve a „Teljesítés stornózása” gombbal, a Megrendelések stornózásánál megszokott módon* lehet egy adott teljesítést lestornózni (*tehát a beszerzésben szereplő mindkét fél szükséges a stornózáshoz). A Stornózás jóváhagyását a „Stornózás jóváhagyására váró megrendelések” feladatlista mintájára létrehozott, „Stornózás jóváhagyására váró teljesítések” nevű feladatlistában lehet elvégezni, mely a Megrendelések/Verseny Újranyitások aloldalon található meg.
  • A Megrendelés adatlapon a Teljesítések rögzítésekor lehetőség van arra, hogy az összes megrendelt termék eddig még nem teljesített darabszámát egyetlen gombnyomással kitöltsék. Ez a funkció a kissé hosszú, de beszédes elnevezésű „A „Most leszállított mennyiség” oszlop kitöltése a még teljesíthető mennyiség darabszámaival (Összes)”-gomb megnyomásával érhető el.
  • Intézményi felhasználóink figyelmébe ajánljuk, hogy a Saját hatáskörű igénybejelentés esetén az ötszintű Állami normatíva besoroló kategóriák közül minimum harmadik szintig meg kell jelölni a beszerzés tárgya szerinti termékkategóriát, és kategóriánként meg kell adni a becsült összeget.
  • A Termékek menüpont alatt a termékkereső is jelentős változáson esett át. A termékkereső rövid ismertetőjét a Termékek aloldalon a „?”-gombra kattintva érhetik el.

 

Bízunk benne, hogy a változások a Portál könnyebb használhatóságát segítik elő. Amennyiben bármilyen problémát, hibát fedeznek fel a Portál működésével kapcsolatban a bejelentéseiket továbbra is várjuk a kkpsupport@kef.gov.hu email-címen.