Hatályos Keretmegállapodások Hatályos Keretmegállapodások

Felhívjuk a Tisztelt Látogatók figyelmét, hogy a hatályos keretmegállapodások részleteiről a Közbeszerzési adatok - Eljárások és Keretmegállapodások menüpont alatt tudnak tájékozódni.

Segítség a Portálhoz Segítség a Portálhoz

Amennyiben kérdése van, vagy hibát szeretne bejelenteni, kérjük írjon e-mail-t az alábbi címre:

kkpsupport@kef.gov.hu

A felhasználói kézikönyvek:

A Központosított Közbeszerzés rendszerének általános bemutatása

Felhasználói kézikönyv - Intézmények
Felhasználói kézikönyv - Szállítók
Elektronikus Verseny Újranyitás - Intézményi kéziköny
 

A Portál használatát bemutató videók a Dokumentumok - Kézikönyvek útvonalon érhetőek el.

Az új Portál bevezetése kapcsán megnövekedett számú megkeresések miatt a kapcsolatfelvétel ideje elhúzódhat, szíves megértésüket és türelmüket köszönjük.

Hiba!
Portál statisztika
Összesen regisztrált felhasználó11031
Pillanatnyi aktív felhasználók száma4
Aktív intézményi felhasználó2
Aktív szállítói felhasználó2
Vendég0
Hatályos keretmegállapodások száma70
Rendelhető termékek száma10366742

Kiemelt hírek Kiemelt hírek

2019.04.09.:

KM03FMNY15 - 3. rész Nyomtatók, Tintasugaras multifunkciós eszközök és eredeti kellékanyagok I.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Intézményeket, hogy a KM03FMNY15 azonosítószámú,  "3. rész Nyomtatók, Tintasugaras multifunkciós eszközök és eredeti kellékanyagok I." tárgyú keretmegállapodás keretösszege teljesült. A keretmegállapodás terhére további igény már nem rögzíthető.

Kérjük, hogy az intézményi verseny újranyitásos eljárások mihamarabbi lezárásáról gondoskodni szíveskedjenek.

Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság


2019.04.04.:

KM01PPAP16 - Irodai papírok, papíráruk, író- és irodaszerek szállítása

Tájékoztatjuk a Tisztelt Intézményeket, hogy a KM01PPAP16 azonosítószámú, "Irodai papírok, papíráruk, író- és irodaszerek szállítása" tárgyú keretmegállapodás keretösszege teljesült. A keretmegállapodás terhére további igény már nem rögzíthető.

Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy az új szerződés megkötésére irányuló eljárásban az ajánlatok bírálata folyamatban van, a keretmegállapodás megkötése 2019. II. negyedévében várható.

Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság


2019.03.26.:

KM01MTEL17 - Mobiltelefonok beszerzése

Tájékoztatjuk a Tisztelt Intézményeket, hogy a KM01MTEL17 azonosítószámú,  "Mobiltelefonok beszerzése" tárgyú keretmegállapodás keretösszege teljesült. A keretmegállapodás terhére további igény már nem rögzíthető.

Kérjük, hogy az intézményi verseny újranyitásos eljárások mihamarabbi lezárásáról gondoskodni szíveskedjenek.

Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság

Hírek Hírek

Vissza

Tájékoztatás a KM01UTNK19 azonosító számú, „Tankautós üzemanyag szállítása” tárgyú keretmegállapodás megkötéséről

Tájékoztatjuk a Tisztelt Intézményeket, hogy a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság „Tankautós üzemanyag szállítása” tárgyban 2019. március 14-én keretmegállapodást kötött.

A keretmegállapodás és annak mellékletei a Portálon (www.kozbeszerzes.gov.hu) a „Közbeszerzési adatok” – „Keretmegállapodások” menüpont alatt a KM01UTNK19 keretmegállapodás azonosítóra szűrve ITT érhető el a dokumentumok között.

Az új, azaz a KM01UTNK19 azonosító számú keretmegállapodás alapján legkorábban 2019. május 1-jén (a KM01UTNK17 azonosító számú keretmegállapodás keretösszegének kimerülését követően) lehet megrendelést feladni, illetve a negyedéves igények bejelentésére és a keretmegállapodáshoz történő önként csatlakozásra szintén csak ezen időponttól nyílik lehetőség.

Mivel a 2019. II. negyedévéves igények bejelentése a jelenlegi (KM01UTNK17), valamint az új (KM01UTNK19) keretmegállapodás hatályát is érinti, kérjük, hogy a jelenleg érvényben lévő KM01UTNK17 azonosítószámú keretmegállapodáshoz időarányosan (2019. április hónapra) legyenek szívesek az igényeiket rögzíteni.

2019. május 1-től nyílik lehetőség a 2019. II. negyedév fennmaradó két hónapjára (2019. május és június hónapokra) feltölteni az igényeiket a KM01UTNK19 azonosítószámú keretmegállapodáshoz.

Felhívjuk a Tisztelt Intézmények figyelmét, hogy a keretmegállapodás terhére beszerzést megvalósítani továbbra is kizárólag a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság által jóváhagyott igénybejelentést követően van lehetőség.

 

Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság