Hatályos Keretmegállapodások Hatályos Keretmegállapodások

Felhívjuk a Tisztelt Látogatók figyelmét, hogy a hatályos keretmegállapodások részleteiről a Közbeszerzési adatok - Eljárások és Keretmegállapodások menüpont alatt tudnak tájékozódni.

Segítség a Portálhoz Segítség a Portálhoz

Amennyiben kérdése van, vagy hibát szeretne bejelenteni, kérjük írjon e-mail-t az alábbi címre:

kkpsupport@kef.gov.hu

A felhasználói kézikönyvek:

A Központosított Közbeszerzés rendszerének általános bemutatása

Felhasználói kézikönyv - Intézmények
Felhasználói kézikönyv - Szállítók
 

A Portál használatát bemutató videók a Dokumentumok - Kézikönyvek útvonalon érhetőek el.

Az új Portál bevezetése kapcsán megnövekedett számú megkeresések miatt a kapcsolatfelvétel ideje elhúzódhat, szíves megértésüket és türelmüket köszönjük.

Hiba!
Letöltés
Excel letöltése folyamatban. Ez a találati lista méretétől függően több percet is igénybe vehet.
Portál statisztika
Összesen regisztrált felhasználó31231
Pillanatnyi aktív felhasználók száma170
Aktív intézményi felhasználó136
Aktív szállítói felhasználó34
Vendég0
Hatályos keretmegállapodások száma
Rendelhető termékek száma

Kiemelt hírek Kiemelt hírek

 

2021.10.19.:

Kérdőív a Budapesti Corvinus Egyetem kutatásához

Tisztelt Partnereink! Tisztelt Piaci Szereplők!
A Budapesti Corvinus Egyetem kutatást végez, amely a közbeszerzési árak és árbefolyásoló tényezők vizsgálatát célozza.
A kutatás egy fontos eleme az Egyetem által összeállított kérdőív alapján elvégzendő elemzés, melynek sikeressége függ az abban részt vevő és közbeszerzésekben potenciálisan érintett piaci szereplők számától.

A kérdőív az alábbi linken érhető el:
https://s.zurvey.io/kozbeszerzes_kerdoiv
A válaszadók anonim módon jelennek meg az Egyetem kutatói számára, azok személyének beazonosítása nem lehetséges.

Segítő közreműködésüket előre is megköszönve, tisztelettel,
Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság

 

Hírek Hírek

Vissza

Igényfelmérés egészségügyi termékek és létesítménygazdálkodással kapcsolatos szolgáltatások tárgykörében 2021. költségvetési évekre vonatkozóan

Tájékoztatjuk a Tisztelt Intézményeket, hogy a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság a központosított közbeszerzési rendszerről, valamint a központi beszerző szervezet feladat- és hatásköréről szóló 168/2004. (V.25.) Kormányrendelet 1. számú mellékletében meghatározott

  • „Orvostechnikai fogyóeszközök, fertőtlenítőszerek”, valamint
  • „Létesítménygazdálkodással kapcsolatos szolgáltatások fekvőbeteg szakellátást nyújtó egészségügyi intézmények részére”

tárgyú kiemelt termékkörökre vonatkozóan igényfelmérést végez.

 

Az igényfelmérés célja, hogy a központosított közbeszerzési eljárások előkészítése érdekében a KEF átfogó képet kapjon a kötelezett és az önként csatlakozó intézmények 2021. költségvetési évre vonatkozóan tervezett egészségügyi termékekre, valamint létesítménygazdálkodással kapcsolatos szolgáltatásokra vonatkozó beszerzéseiről.

Kérjük, hogy – a táblázatokban megadott kitöltési útmutatóknak megfelelően – szíveskedjenek kitöltetni a jelen hírhez mellékelt alábbi

  1. „igényfelmérő_takarítás.xlsx",
  2. „igényfelmérő_őrzés.xlsx",
  3. „igényfelmérő_fertőtlenítő.xlsx",
  4. „igényfelmérő_kesztyűk.xlsx",
  5. „igényfelmérő_tűk.xlsx",
  6. „igényfelmérő_fecskendők.xlsx" és
  7. „igényfelmérő_zárt vérvételi rendszerek.xlsx"

fájlokat (továbbiakban: igényfelmérő lapok).

 

A kitöltött igényfelmérő lapokat – excel formátumban – legkésőbb 2020. július 10. (péntek) napjáig szíveskedjenek megküldeni az igenyfelmeres@kef.gov.hu e-mail címre.

(Kérjük, hogy az eredeti excel fájlt szerkeszthető formátumban szíveskedjenek megküldeni, mivel elektronikusan kerül feldolgozásra. Kinyomtatni, szkennelni, vagy pdf formátumba menteni nem kell. Továbbá kérjük, hogy lehetőség szerint szíveskedjenek mellékelni a fenti felsorolásban 3.-7. sorszámmal jelölt egészségügyi termékkörökre kitöltött igényfelmérő lapokhoz kapcsolódóan az adatszolgáltatásra vonatkozó alapadatokat tartalmazó adattáblákat is /pl. intézmény ügyviteli rendszeréből lekért kimutatást/.)

Az üres igényfelmérő sablonok megtalálhatóak a közbeszerzési portálon (https://kozbeszerzes.gov.hu) a Dokumentumok/Sablonok aloldalon is.

 

Felhívjuk a Tisztelt Intézmények figyelmét, hogy a 168/2004. (V.25.) Kormányrendelet 15.§ (2) bekezdésében foglaltak alapján:

„Az intézmények a központosított közbeszerzési rendszer használata folyamán végig, de különösen az igénybejelentések és a megrendelések teljesítése kapcsán kötelesek adatszolgáltatási és egyéb kötelezettségeiket határidőben teljesíteni, annak érdekében, hogy a központosított közbeszerzési rendszer működtetésével elérni kívánt gazdasági célok megvalósuljanak.”

 

Felhívjuk a tisztelt Intézmények figyelmét, hogy a termékkörök sajátosságaira figyelemmel a KEF a kitöltött excel fájlokban megadott adatokat veszi figyelembe a közbeszerzési eljárás előkészítése és lebonyolítása során.

Azon intézmények adatai, melyek nem kerülnek be az igényfelmérésbe, a keretek meghatározásakor jelentős kockázatot jelentenek! 

Kiemelten felhívjuk az intézmények figyelmét a 168/2004. (V.25.) Kormányrendelet 7-10.§-ban foglaltakra, mely szerint amennyiben a KEF rendelkezik a kiemelt termékkör vonatkozásában hatályos szerződéssel, úgy az intézmény csak és kizárólag a Kormányrendelet 7.§ (1) bekezdés a-d) pontjai szerinti 4 esetben bonyolíthat le saját hatáskörben beszerzést.

Amennyiben a kitöltéssel kapcsolatban segítségre van szükségük, a KEF support elérhetőségein állunk rendelkezésükre.

Az igényfelmérésben nyújtott segítségüket és együttműködésüket köszönjük.

 

Tisztelettel:

Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság