Hatályos Keretmegállapodások Hatályos Keretmegállapodások

Felhívjuk a Tisztelt Látogatók figyelmét, hogy a hatályos keretmegállapodások részleteiről a Közbeszerzési adatok - Eljárások és Keretmegállapodások menüpont alatt tudnak tájékozódni.

Segítség a Portálhoz Segítség a Portálhoz

Amennyiben kérdése van, vagy hibát szeretne bejelenteni, kérjük írjon e-mail-t az alábbi címre:

kkpsupport@kef.gov.hu

A felhasználói kézikönyvek:

A Központosított Közbeszerzés rendszerének általános bemutatása

Felhasználói kézikönyv - Intézmények
Felhasználói kézikönyv - Szállítók
Elektronikus Verseny Újranyitás - Intézményi kéziköny
 

A Portál használatát bemutató videók a Dokumentumok - Kézikönyvek útvonalon érhetőek el.

Az új Portál bevezetése kapcsán megnövekedett számú megkeresések miatt a kapcsolatfelvétel ideje elhúzódhat, szíves megértésüket és türelmüket köszönjük.

Hiba!
Portál statisztika
Összesen regisztrált felhasználó11325
Pillanatnyi aktív felhasználók száma211
Aktív intézményi felhasználó147
Aktív szállítói felhasználó64
Vendég0
Hatályos keretmegállapodások száma67
Rendelhető termékek száma10376134

Kiemelt hírek Kiemelt hírek

2019.07.03.:

Tájékoztatás a KM01PPAP19 azonosító számú, „Irodai papírok, papíráruk, író- és irodaszerek” tárgyú keretmegállapodás hatályba lépéséről

Tájékoztatjuk a Tisztelt Intézményeket, hogy az „Irodai papírok, papíráruk, író- és irodaszerek” tárgyú, KM01PPAP19 azonosító számú keretmegállapodás 2019. július 3-án hatályba lépett.

A keretmegállapodás és annak mellékletei a Portálon (www.kozbeszerzes.gov.hu) a „Közbeszerzési adatok” – „Keretmegállapodások” menüpont alatt a KM01PPAP19 keretmegállapodás azonosítóra szűrve és ITT érhetőek el a dokumentumok között.

Felhívjuk a Tisztelt Intézmények figyelmét, hogy 2019. július 3.-napjától a Irodai papírok, papíráruk, író- és irodaszerekre vonatkozó negyedéves és önként csatlakozási igényeiket a KM01PPAP19 azonosító számú keretmegállapodáshoz rögzítsék. A beszerzést megvalósítani továbbra is kizárólag a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság által jóváhagyott igénybejelentést követően lehet.

Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság


2019.05.13.:

Tájékoztatás az információtechnológiai tárgyú beszerzések központosított közbeszerzési rendszerben történő megvalósíthatóságáról a 301/2018. (XII.27.) Korm.rendelet előírásaira tekintettel

Tájékoztatjuk a Tisztelt Intézményeket, hogy az információtechnológiai tárgyú keretmegállapodások alapján megvalósítandó beszerzések lebonyolításával kapcsolatos információk a Digitális Kormányzati Ügynökség (DKÜ) Zrt. honlapján az alábbi linken, a GYIK „A Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság által kötött keretmegállapodások vonatkozásában lehetőség van-e arra, hogy szervezetünk a kezdő napot követően, azok alapján a keretmegállapodásos eljárás második részeként beszerzést valósítson meg? A Korm. rendelet hatálya az ilyen beszerzésekre is kiterjed?” pontja alatt elérhetők.

https://dkuzrt.hu/gyakran-ismetelt-kerdesek/

Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság


Hírek Hírek

Vissza

2016.04.19.: Tájékoztatás "Mobiltelefonok beszerzése 2014." tárgyú keretmegállapodás módosításáról

 

Tisztelt Intézmények/Partnerek!

 Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 168/2004. (V. 25.) Korm. rendelet (továbbiakban: Kr.) 14. §-a 2015. november 1-jén módosult, mely szerint a Kr. 1. § (1) bekezdése, 4. § (1) bekezdése és 13. § (1) bekezdése szerinti Intézmények a központosított közbeszerzési díjat a központi beszerző szervezet részére közvetve – az Eladón keresztül – fizethetik meg.

A kormányrendelet módosítására tekintettel a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság módosította a „Mobiltelefonok beszerzése – 2014.” tárgyú eljárás eredményeként megkötött KM0101-0103MTEL14, KM0201-0202MTEL14, valamint a KM0301-0303MTEL14 azonosítószámú keretmegállapodásokat úgy, hogy a közbeszerzési díjat az Intézmény az Eladón keresztül fizeti meg.

A keretmegállapodás-módosítás hatályba lépését (2016. április 13.) követően megindított beszerzések esetén a közbeszerzési díj megfizetése a módosításban foglaltak szerint, az Eladón keresztül történik.

A módosítást megelőzően indított beszerzések során az eredeti keretmegállapodás szerint történik a közbeszerzési díj megfizetése.

 A keretmegállapodással kapcsolatos aktuális információk és a módosítás dokumentumai a KEF Portálon az „Eljárások” menüpont alatt az „Eljárás adatlap”-on „Keretmegállapodás-módosítás KM0101-0103MTEL14”, „Keretmegállapodás-módosítás KM0201-0202MTEL14”, valamint „Keretmegállapodás-módosítás KM0301-0303MTEL14” néven elérhetők.

Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság