Hatályos Keretmegállapodások Hatályos Keretmegállapodások

Felhívjuk a Tisztelt Látogatók figyelmét, hogy a hatályos keretmegállapodások részleteiről a Közbeszerzési adatok - Eljárások és Keretmegállapodások menüpont alatt tudnak tájékozódni.

Segítség a Portálhoz Segítség a Portálhoz

Amennyiben kérdése van, vagy hibát szeretne bejelenteni, kérjük írjon e-mail-t az alábbi címre:

kkpsupport@kef.gov.hu

A felhasználói kézikönyvek:

A Központosított Közbeszerzés rendszerének általános bemutatása

Felhasználói kézikönyv - Intézmények
Felhasználói kézikönyv - Szállítók
Elektronikus Verseny Újranyitás - Intézményi kéziköny
 

A Portál használatát bemutató videók a Dokumentumok - Kézikönyvek útvonalon érhetőek el.

Az új Portál bevezetése kapcsán megnövekedett számú megkeresések miatt a kapcsolatfelvétel ideje elhúzódhat, szíves megértésüket és türelmüket köszönjük.

Hiba!
Portál statisztika
Összesen regisztrált felhasználó11133
Pillanatnyi aktív felhasználók száma191
Aktív intézményi felhasználó131
Aktív szállítói felhasználó60
Vendég0
Hatályos keretmegállapodások száma67
Rendelhető termékek száma10369298

Kiemelt hírek Kiemelt hírek

2019.05.13.:

Tájékoztatás az információtechnológiai tárgyú beszerzések központosított közbeszerzési rendszerben történő megvalósíthatóságáról a 301/2018. (XII.27.) Korm.rendelet előírásaira tekintettel

Tájékoztatjuk a Tisztelt Intézményeket, hogy az információtechnológiai tárgyú keretmegállapodások alapján megvalósítandó beszerzések lebonyolításával kapcsolatos információk a Digitális Kormányzati Ügynökség (DKÜ) Zrt. honlapján az alábbi linken, a GYIK „A Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság által kötött keretmegállapodások vonatkozásában lehetőség van-e arra, hogy szervezetünk a kezdő napot követően, azok alapján a keretmegállapodásos eljárás második részeként beszerzést valósítson meg? A Korm. rendelet hatálya az ilyen beszerzésekre is kiterjed?” pontja alatt elérhetők.

https://dkuzrt.hu/gyakran-ismetelt-kerdesek/

Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság


2019.04.04.:

KM01PPAP16 - Irodai papírok, papíráruk, író- és irodaszerek szállítása

Tájékoztatjuk a Tisztelt Intézményeket, hogy a KM01PPAP16 azonosítószámú, "Irodai papírok, papíráruk, író- és irodaszerek szállítása" tárgyú keretmegállapodás keretösszege teljesült. A keretmegállapodás terhére további igény már nem rögzíthető.

Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy az új szerződés megkötésére irányuló eljárásban az ajánlatok bírálata folyamatban van, a keretmegállapodás megkötése 2019. II. negyedévében várható.

Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság


Hírek Hírek

Vissza

„Nemzetközi utazásszervezések” megrendeléseinek nyomon követése

Tisztelt Intézményi Utazásszervezők!

A „Nemzetközi utazásszervezések” tárgyú, KM0101NKUT15/1-3 azonosító számú keretmegállapodás (a továbbiakban: keretmegállapodás) alapján az alábbiakról tájékoztatjuk.

A nemzetközi utazásszervezések kiemelt termékkörben a központosított közbeszerzési portálon (www.kozbeszerzes.gov.hu) a bejelentkezést követően a „Megrendelések” menüpont alatt találhatják meg és követhetik nyomon az intézményi beszerzések után fizetendő, a közbeszerzési díjak megfizetésének alapjául szolgáló egyedi megrendeléseket (tranzakciókat). A „Megrendelések” menüpont alatt a szűrési paraméterek (Szállító, Szerződés, Megrendelés dátuma) beállításával, és a „Keresés” gomb megnyomásával tudnak a portálon rögzített megrendeléseik között keresni.

A megrendelések (tranzakciók) összes paraméterét és adatát a keretmegállapodás szerinti szolgáltatók biztosítják a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóságnak, mint Beszerzőnek a keretmegállapodás 7.5. pontja alapján fennálló adatszolgáltatási kötelezettség teljesítése során.

Felhívjuk továbbá szíves figyelmüket arra, hogy a közbeszerzési díj számítása, megfizetése a keretmegállapodás 5.3.1. pontja szerint a 168/2004. (V. 25.) Korm. rendelet 12. és 14. §.-aiban meghatározottak szerint történik. A keretmegállapodás 5.3.2. pontja alapján a közbeszerzési díj alapja az intézményi beszerzések általános forgalmi adó nélkül számított értéke, mértéke 1,0% + Áfa. A keretmegállapodás 5.3.3. pontja alapján pedig a közbeszerzési díjat az Intézmény közvetlenül fizeti meg a Beszerzőnek, melynek részletszabályait a keretmegállapodás 5. számú melléklete tartalmazza.

 

Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság